Archives

ISO 9001: Risico’s beheersen en kansen verzilveren

iso 9001
Succesvol ondernemen in een steeds complexer, veeleisender en internationale omgeving vereist van u een aantal essentiële randvoorwaarden: leiderschap, een goede inrichting van uw organisatie en bedrijfsprocessen, risicogebaseerd denken en competente en goed gemotiveerde medewerkers. Een kwaliteitsmanagementsysteem dat is gebaseerd op de internationale norm ISO 9001 helpt u om invulling te geven a...
Lees verder

Omzetting naar ISO 9001:2015

In september 2015 is er een nieuwe versie van de norm ISO 9001 gepubliceerd. Bedrijven en organisaties die gecertificeerd zijn volgens de ISO 9001 norm uit 2008 krijgen tot september 2018 de kans om dit om te zetten naar de nieuwe norm. Nedcon Organisatieadvies biedt deskundige begeleiding voor omzetting naar ISO 9001:2015. (meer…)
Lees verder

5S methode: Efficiënt organiseren van de werkomgeving

5s methode
De 5S methode is de standaard als het gaat om het professioneel en efficiënt organiseren van de werkomgeving. 5S staat nauw in verbinding met Lean werken en stelt direct uw mensen in staat om zelfstandig aan de slag te gaan met verbeteren. De consultant van Nedcon Organisatieadvies is gespecialiseerd in het succesvol invoeren van de 5S methode binnen verschillende soorten bedrijven. (meer…)
Lees verder
Top