Opleidingen & Trainingen

Nedcon Opleidingen & Trainingen is de opleidingstak van Nedcon Groep. Wij geven opleidingen en cursussen op het gebied van arbo en veiligheid. Nedcon Opleidingen & Trainingen verzorgt deze opleidingen en cursussen op diverse locaties in heel Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om bepaalde cursussen incompany bij uw bedrijf te verzorgen.

Basisveiligheid (VCA)

Opdrachtgevers eisen steeds vaker van bedrijven in de industrie en de bouwnijverheid dat zij in het bezit zijn van een VCA certificaat. Hiervoor is het noodzakelijk dat alle operationele medewerkers in het bezit zijn van een diploma Basisveiligheid VCA. Wij verzorgen een eendaagse opleiding Basisveiligheid VCA met aansluitend het examen. (meer…)
Lees verder

VOL VCA

Leidinggevenden hebben een voorbeeldfunctie voor medewerkers en dienen hen op mogelijke gevaren te wijzen. Indien u als bedrijf de VCA-certificering wilt kunnen behalen, geldt als voorwaarde dat ál uw leidinggevenden een opleiding VOL VCA volgen. Nedcon Opleidingen & Trainingen biedt u de kans dit diploma in een dag te halen. (meer…)
Lees verder

Bedrijfshulpverlening (BHV)

De overheid verplicht bedrijven, instellingen en organisaties om bedrijfshulpverleners (BHV’ers) aan te stellen. Een bedrijfshulpverlener (BHV’er) is opgeleid om in geval van nood de werknemers en klanten in veiligheid te brengen. Nedcon Opleidingen & Trainingen verzorgt de opleiding Bedrijfshulpverlening (BHV). (meer…)
Lees verder

Preventiemedewerker

opleiding preventiemedewerker
De kern van het Arbo- en verzuimbeleid is een systematische en preventieve aandacht voor arbeidsomstandigheden en verzuim binnen het bedrijf of de instelling. De werkgever moet een medewerker aanstellen als preventiemedewerker. Deze is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot veilige en gezonde werkomstandigheden op de werkvloer. Nedcon Opleidingen & Trainingen ver...
Lees verder
Top