Opleidingen & Trainingen

Nedcon Opleidingen & Trainingen is de opleidingstak van Nedcon Groep. Wij verzorgen opleidingen op het gebied van arbo, veiligheid, milieu en kwaliteit. Naast opleidingen met open inschrijving bieden wij ook aantrekkelijke incompany trainingen en cursussen aan.

Geen enkele onderneming kan functioneren zonder gemotiveerde, goed opgeleide en vakbekwame medewerkers. Er wordt verlangd dat uw medewerkers competent zijn op basis van de juiste opleiding, training en/of ervaring. Wij bieden binnen het domein van ‘arbeidsomstandigheden’, ‘veilig werken’ en ‘kwaliteitsborging’ verschillende opleidingen en praktische trainingen aan.

Eigen ruimte voor opleidingen

De meeste opleidingen verzorgen wij op onze hoofdlocatie in Woerden. Deze locatie is centraal gelegen en daardoor makkelijk bereikbaar. Op deze locatie beschikken wij over:

  • Twee volledig uitgeruste cursusruimten
  • Moderne kantine waar wij de lunch verzorgen
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid

Wij verzorgen:

  • Lesmateriaal
  • Koffie en thee
  • Lunch
Cursuslokaal Nedcon Opleidingen Trainingen
Een van onze leslokalen op onze hoofdlokatie in Woerden.

Incompany mogelijkheden

Naast opleidingen op onze locatie bieden wij ook de mogelijkheid om dit incompany te organiseren. Wanneer u beschikt over voldoende kandidaten is er de mogelijkheid om een opleiding op uw eigen locatie te houden. Benieuwd wanneer dit mogelijk is? Neem dan contact met ons op en we vertellen u graag meer.

Bekijk hier ons cursusaanbod en schrijf uzelf of uw medewerkers direct in!

Top