Over Nedcon Groep

Nedcon Groep is sinds 1999 specialist in organisatieadvies en opleidingen & trainingen.

Deskundige partner

Nedcon Organisatieadvies is een landelijk opererend organisatieadviesbureau dat is gevestigd in Woerden. Met 20 consultants in vaste dienst zetten wij onze deskundigheid in op het gebied van kwaliteitsmanagement, arbeidsomstandigheden, milieumanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen en informatiebeveiliging voor bedrijven en instellingen in diverse sectoren.

Onze werkwijze

Onze kernwaarden omvatten een praktische en persoonlijke aanpak waarbij wij met een beproefde methodiek snel en effciënt te werk gaan.

Werkwijze Nedcon Organisatieadvies

Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij ons geen loze kreet. Bij alle bedrijfsbeslissingen die wij nemen telt niet alleen het effect op de winst, maar spelen de gevolgen voor mensen binnen en buiten het bedrijf en het milieu een zwaarwegende rol.

Algemene Voorwaarden

Nedcon Organisatieadvies B.V.
Nedcon Opleidingen & Trainingen B.V.

Privacyverklaring Nedcon Groep c.s.

Sinds 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Iedere organisatie moet dan voldoen aan de verplichting van deze Europese wetgeving. Deze wetgeving vervangt de huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Alleen noodzakelijke persoonsgegevens mogen op een zorgvuldige manier worden opgeslagen en verwerkt. Het betreft dus een verscherping van de privacywetgeving. Bekijk hier onze privacyverklaring. Tevens kunt u hier ons statement over verwerkersovereenkomsten bekijken.

Top